Hodnocení obchodu

4,9 18 hodnocení
Přidat hodnocení
5
17x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 31.10.2018
Rychlé jednání, přehlednost stránek, rychlé dodání.
Avatar autora | 14.5.2018
+ Nejlepší cena na trhu, jednání přímo s výrobcem. Vše rychlé ke spokojenosti zákazníka.

L Avatar autora | 15.4.2018
S nákupem jsem byla nadmíru spokojená. Příjemné, milé vystupování. Bylo mi dokonce vyhověno s termínem dodání kvůli konané akci dříve. Úžasný přístup k zákazníkovi. Takže za sebe, rozhodně doporučuji a v případě dalšího nákupu, jedině zde :-)
Avatar autora 11.12.2018
Dobrý den, děkujeme za tak krásnou recenzi. Velice si jí vážíme a dodává nám to další chuť do plnění našich cílů a to je spokojenost našich zákazníků.
Avatar autora | 6.3.2018
+ velmi vstřícná prodejkyně, rychlá transakce, všem doporučuji

obchod doporučuji, určitě znovu využiji
Avatar autora | 27.2.2018
Zboží mi bylo dodáno poškozené, na moji reklamaci obchod promptně reagoval a obratem zaslal nové. Mohu jen doporučit!
VT Avatar autora | 2.2.2018
+ Velmi rychlá reakce a dodání zboží.

Avatar autora | 2.2.2018
+ Rychlost dodání
+ Ochota a komunikace
- Žádná

Avatar autora | 15.12.2017
Rychlý a spolehlivý nákup.
N Avatar autora | 27.11.2017
Všechno proběhlo výborně :-)
Avatar autora | 7.8.2017
Po prvním nákupu vše bez výhrad.
M Avatar autora | 13.5.2017
+ specifický sortiment, příjemná a rychlá komunikace

GH Avatar autora | 15.1.2017
super
Avatar autora | 21.6.2015
+ Bleskové dodání.
- Žádné

Avatar autora | 4.5.2015
+ Výborná komunikace.
- Obě položky nepřežily dopravu bez následků, naštěstí jde o bezvýznamné poškození. Zde je ovšem chyba na straně dopravce. Příště si zboží raději osobně vyzvednu.

Výborná spolupráce. Když dojde k zádrheli vše je řešeno ochotně, rychle a akčně. Vřele doporučuji.
J Avatar autora | 2.3.2015
+ Doprava a dobírka ZDARMA.
+ Okamžité vyřízení objednávky.
- ---

Maximální spokojenost a vstřícnost.
M Avatar autora | 29.7.2014
+ Zatím můj první nákup, tedy nelze komplexněji hodnotit, ale poměrně překvapivě rychlá dodávka od objednání.
- Zatím nevím o žadných.

V daném prodávaném sortimentu poměrně široký výběr, který by měl uspokojit většinu zákazníků.
LI Avatar autora | 8.12.2013
+ rychlost,spolehlivost a myslím, že i možnost osobního odběru, i když jsem ji nakonec nevyužila a zboží si nechala zaslat formou DHL.
- zboží člověk nevidí v reálu, takže oproti představě získané pohledem na monitor počítace může být určitý rozdíl oproti skutečnosti. Nejdříve jsem uvažovala raději o osobním odběru.
- Nicméně,v mém případě mě realita nezklamala a snad i převýšila představu. Deklarovaná kvalita se jeví jako nepochybná a po estetické stránce jsem nanejvýš spokojena.

Našla jsem typ zboží, který jsem hledala, a to bez nutnosti jet do nějakého obchodu, tedy snadno a rychle. Představa získaná z fotografií a popisu zboží odpovídala reálu a možná , že reál i překonal představu. Dodávka proběhla rychle, bezproblémově. Jednoznačně nákup v tomto obchodě doporučuji.
Avatar autora | 2.2.2013
Osobní jednání, vstřícnost a rychlost.
Avatar autora | 8.11.2012
Naprosto bezproblémová a okamžitá výměna poškozeného zboží.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 19

Provozovatel webu Eva Žižková, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace